Tilauksesi
Ostoskorisi on tyhjä Takaisin luetteloon
Asiakastarinat

Osa ehkä muistaa, että tämä pullasorsa on muutamaan otteeseen tässäkin foorumissa maininnut, etteivät vaatteet oikein enää istu. No osta uudet vaatteet, saattaisi joku fiksu takarivistä huudella. Mutta kun kaappi on pullollaan loistavia asukokonaisuuksia, enkä haluaisi ostaa yhtään mitään turhaa, kun vaatteet ovat kaikki ehjiä ja täysin käyttökelpoisia. Pari vuotta keskuudessamme huseerannut virus, sai ainakin allekirjoittaneessa aikaiseksi niin stressi- kuin lohtusyömistäkin eli ihan itseäni voin syyttää, jos napit räjähtelevät suuntaan jos toiseen. Jotain on kuitenkin tehtävä.

Kävin alkuvuodesta ravitsemusterapeutin vastaanotolla, joka selkeytti monia asioita omassa käytöksessä. Suosittelen sitä lämpimästi jokaiselle, jolla on painonpudotusurakka edessä, mutta haluaa tehdä sen järkevästi terveys edellä. Minun kompastuskivenä tässä projektissa on ehdottomasti ruoan preppaus ja valmistaminen. Kiireinen ja epäsäännöllinen työrytmi tuovat oman haasteensa projektiin. Kun törmäsin GrowFitin mainoksiin somessa, tunsin pienen valon vihdoinkin syttyvän pääni päällä. Olisiko tässä ratkaisu iänikuiseen ruokaongelmaan?

Tilasin sitä istumalta 5 päivän kokeilusatsin. Yksi GrowFitin tärkeimmistä tavoitteista on näyttää, että hyvin valmistettu terveellinen ruoka voi myös maistua hyvältä. Asiakkaalle ei tule tunnetta, että on laihduttamassa ja rajoittamassa itseään mauttomalla ruoalla. Ruokalistalla on myös erilaisia jälkiruokia, hampurilaisia ja pasta-annoksia. Kuulostaako täydelliseltä? Todellakin.Growfitin kuuden eri ruokailuohjelman avulla voi pudottaa painoa, kasvattaa lihasmassaa, syödä kasvisruokaa tai noudattaa vaikkapa ketodieettiä. Kokit laskevat grammalleen kunkin ateriakokonaisuuden osatekijät.

Kokeilua on nyt takana 3 päivää ja voin ainakin omalta osaltani kertoa että luvatut asiat ovat pitäneet paikkansa. Ruoka on ollut herkullista, annoskoot juuri sopivan kokoisia ja ravintoterapeutin suositusten mukaisia eikä näläntunnetta ole päässyt syntymään hetkeksikään sillä aterioita on 5 päivässä. Jos jotain niin ennemminkin on ollut fiilis että jaahas taasko pitää syödä. Ruoat tuodaan kotiovelle 2 kertaa viikossa ja halutessasi voit myös palauttaa astiat kokeilun jälkeen läheteille. Helppoa kun mikä! Laiskimmat välttyvät jopa tiskeiltä, jos haluavat syödä ruokansa suoraan astioista. Itse olen kyllä siirtänyt ruoat aina lautaselle. Siitä oppii hahmottamaan oikeita aterikokoja ihan uudella tavalla.

Ainoa miinuspuoli on tietenkin hinta. Palvelu ei ole halpaa, mutta toisaalta ei ole myöskään jatkuva roskaruoan wolttaaminen saati ne uudet vaatteet. Elämä on valintoja täynnä. Mikäli haluat pihistellä ruoan hinnassa, niin en lähtisi tähän kelkkaan mukaan. Minulle tämä säästää aikaa, kun ei tarvitse a) käydä kaupassa b) miettiä ja laskea kalorien, hiilihydraattien, proteiinien, rasvojen ja kuitujen määrää ja c) valmistaa ruokia. Eli tässä elämänvaiheessa tämä on pelkästään win-win kaikin puolin.

Oletko testannut GrowFitiä tai muita ruokapalveluja? Minkälaisia kokemuksia sinulla on niistä?

Author - Out of office girl 

Link - https://www.lily.fi/blogit/out-office/fiksumpaa-syomista-testissa-growfit/

Julkaisu: 21.07.2022

Muut uutiset

Asiakastarinat
Katri Nicole Pfuhl
Katri Nicole Pfuhl

Kerrotko itsestäsi muutamalla lauseella? Moikka! Mun nimi on Katri, 31, ja asun Helsingiss...

01.08.2022
Painonpudotus
10 vinkkiä onnistuneeseen painonpudotukseen
10 vinkkiä onnistuneeseen painonpudotukseen

Monet haluavat pudottaa muutaman kilon, mutta kaikki eivät osaa tehdä sitä oikein. Se...

18.05.2022
Artikkeleita Growfitista
Myös kiireen keskellä voi syödä monipuolisesti
Myös kiireen keskellä voi syödä monipuolisesti

Ei kaloreiden laskemista, kaupassakäyntejä, kokkailua ja tiskaamista arjen kiireiss&...

23.08.2021