FAQ
Ruoka-ainekset
Käytätekö sokeria tai muita makeutusaineita? Jos kyllä, mitä ne ovat?
Fit Paketissa sokeri on korvattu luonnollisella makeutusaineella "FitParad 7." Powerissa, osa aterioista sisältää pieniä määriä sokeria. Tarvittaessa voit kysellä lisää tietoja asiantuntijoiltamme puhelimitse.
Mitä lihaa käytätte ruoanlaitossa?
Me käytämme erityisesti vähärasvaista lihaa, kanafileitä, kalkkunafileitä ja naudanlihaa. Päivittäisessä, Power ja Balance tuotteissa, ateria-annosta täydennetään vähärasvaisella porsasleikkeleellä, jossa on pieniä määriä rasvakuituja, sekä kala-aterioita, joissa on runsaasti D Vitamiinia ja Omega-3. Näin varmistamme, että ateriat ovat monipuolisia ja maukkaita samalla, kun yrität saavuttaa dieettitavoitteitasi.
Mitä maitotuotteita käytätte ruoanlaitossa?
Käytämme ruoanvalmistuksessa maitotuotteita sekä maidon korvikkeita, kuten mantelimaitoa. Käytämme myös lehmänmaitoa, vähärasvaista raejuustoa ja jogurttia.
Voiko terveellinen dieetti olla herkullinen?
Yksi Growfitin päämääristä on osoittaa, että hyvin valmistettu terveellinen ruoka voi olla myös herkullista. Et tule tuntemaan olevasi dieetillä tai että syöt mautonta ruokaa.
Pitääkö minun laskea kalorit, proteiinit, rasvat ja hiilihydraatit käyttäessäni Growfitia?
Me hoidimme laskemisen puolestasi. Tuotevalikoimamme ja aterioidemme kaikki oleelliset tiedot proteiineista, hiilihydraateista ja rasvoista on laskettu ja ilmoitettu valmiiksi. Sinun ei tarvitse vaivata päätäsi dieetin yksityiskohdilla, sillä GrowFitin menu on tasapainoinen ja suunniteltu sinua ja tavoitteidesi saavuttamista varten.
Onko teillä jälkiruokia menussa?
Kaikki haluavat syödä jotain makeaa joskus. Valikoimamme sisältää herkullisia jälkiruokia, jotta pysyt ruokavaliossasi, mutta pääset silti herkuttelemaan. Ateriapakettimme, joissa on viisi ateriaa päivässä sisältävät monia herkullisia jälkiruokia, kuten muffinseja, kakkuja ja smoothieita. Tulet kokemaan todellista nautintoa!
Toimitus ja maksu
Miten voin maksaa tilaukseni?
Kun teet tilauksen nettisivuillamme, voit maksaa monella tavalla, kuten luottokortilla tai Apple Paylla. Maksat tehdessäsi tilauksen nettisivuillamme
Miten GrowFit annosten toimitus toimii?
Toimitamme ateriat maanantai, sekä torstai aamuisin. Tilaukset tulee tehdä 2 päivää ennen mainittuja toimituspäiviä. Testipäivä tilauksia voi tällä hetkellä tehdä vain maanantain ja torstain menuulle.
Haluan, että jääkaappini on aina täynnä. Miten GrowFit voi auttaa minua?
Jääkaappisi tulee olemaan täynnä terveellistä ja maukasta ruokaa GrowFitin avulla. Sinun ei tarvitse miettiä "Mitä tulen syömään?" joka päivä. Vastaus on helppo ja yksinkertainen – totta kai GrowFit:in tarjoama ruoka.
Tarvitseeko minun ostaa ylimääräisiä aineksia tai pestä astiat kun tilaan GrowFit aterioita?
Ei tarvitse - GrowFit tarjoaa kaiken tarvittavan valmiina aterioina. Meidän kuriirit toimittavat tilauksesi kertakäyttöisissä biohajoavissa astioissa, joissa on tasapainoisia ja monipuolisia aterioita, eikä sinulle jää likaisia astioita tiskattavaksi!
Miten voin tilata tai jatkaa GrowFit tilaustani?
Tilausprosessimme on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen. Voit tehdä tilauksen täyttämällä tilauslomakkeen nettisivuillamme. Mikäli kohtaat ongelmia, voimme auttaa puhelimitse tai sosiaalisen median kanaviemme kautta. Lähetämme teille ilmoituksen viikkoa ennen tilauksenne loppumista, jotta voit halutessasi uusia tilauksen helposti.
Ateriaohjelma ja menu
Voinko vaihtaa aterioiden järjestystä päivän aikana?
Ateriat ja niiden sisällöt ovat tarkkaan mietitty ravitsemusterapeuttimme toimesta, sen vuoksi emme suosittele, että vaihtaisitte järjestystä. Ateriat on järjestetty suunnitelmallisesti; Aamuisin elimistö tarvitsee isomman annoksen hiilihydraatteja, ja tarve pienenee iltaa kohden.
Kuinka usein menun ateriat ja sisältö tullaan muuttamaan?
Päivitämme menua jatkuvasti ja teemme muutoksia annoksiin vähintään kerran kuussa. Menua voidaan muokata omien ruokamieltymysten mukaisesti sekä allergiat huomioon ottaen. Täytät vain vaadittavat tiedot allergioista tai muista muutoksista kaavakkeeseen tilausta tehdessäsi.
Mitä ateria vaihtoehtoja on tarjolla ja miten ne eroavat toisistaan?
Tarjoamme neljä erilaista ateriasuunnitelmaa, joista voit valita itselle sopivimman vaihtoehdon saavuttaaksesi tavoitteesi.
"Fit" – tarkoitus on pitää kehosi hyvässä kunnossa ja auttaa laihduttamisessa. Se sisältää 5 ateriaa päivässä (n.1200 kcal/päivä).
"Daily" – sopii ihmisille, jotka haluavat syödä maukasta ja terveellistä ruokaa päivittäin sekä ylläpitää tasapainoista ja terveellistä ruokavaliota. Se sisältää 5 ateriaa päivässä (n.1500kcal/päivä)
"Balance" – tavoitteena on pitää vartalosi hyvässä kunnossa ja sopii ihmisille, jotka urheilevat säännöllisesti. Se sisältää 5 ateriaa päivässä (n.2000 kcal/päivä).
"Power" – on tarkoitettu henkilöille, jotka haluavat kasvattaa lihaksiaan. Se sisältää 6 ateriaa päivässä (n.2500 kcal/päivä).

Kuinka paljon aikaa säästän GrowFitin avulla?
Sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi ruokakaupoissa, ruoan valmistamiseen, kokkaamiseen, astioiden pesuun tai ruoka-arvojen laskemiseen (proteiinit, rasvat, hiilihydraatit), jotta voit ylläpitää terveellistä elämää. Yllä mainittu prosessi kestää keskimäärin 18-20 tuntia viikossa.
Säilytys ja valmistus
Kuinka kauan tuotteet ovat syömäkelpoisia?
Ruoka-annokset tulee säilyttää jääkaapissa. Me käytämme pakkaussinetöintiteknologiaa, joka mahdollistaa lämpötilan säätelyn. Tämä teknologia takaa ruokien säilyvyyden tuoreena ja terveellisenä 3 päivän ajan. Tuotteiden viimeinen voimassaolopäivä merkitään säilytysastiaan. Suosittelemme, että seuraat järjestystä, jossa ateriat tulee syödä ja vältä ruokien säilyttämistä viimeisen voimassaolopäivän jälkeen
Voinko lämmittää ruoat mikrossa?
Biohajoavat ruoka-astiat ovat suunniteltu mikrokäyttöön. Poista kansi ja laita astia mikroon muutamaksi minuutiksi. ÄLÄ jätä sinettiä astian päälle kun lämmität aterian.
Pitääkö minun kokata uudelleen GrowFit ateriat?
Sinun ei tarvitse kokata mitään. Sinun tulee vain poistaa sinetti astiasta, lämmittää ruoka mikrossa ja nauttia siitä.
Voinko syödä GrowFit ateriat ilman lämmittämistä?
Se riippuu henkilökohtaisesta tottumuksestasi. Jos tykkäät syödä ruokaa kylmänä, voit tehdä niin. Suosittelemme kuitenkin pääruokien lämmittämistä, jotta ateriat olisivat maukkaampia. Huomioi, että jotkut annokset eivät ole tarkoitettu lämmitettäväksi, kuten raejuusto ja marjat.
Mitä materiaalia annosten pakkaukset ovat?
Haluamme taata mahdollisimman ekologisen ja ympäristöystävällisen tavan nauttia ruoistamme. Tästä syystä käyttämämme astiat ovat valmistettu innovatiivisesta biomuovista ja ne voidaan kierrättää biojäteastiaan. Pakkauksen kalvo on muovia ja sen voi lajitella muovinkeräykseen. Toimitamme ateriat paperikassissa, jonka voi lajitella paperinkeräykseen.
Click to order
Tilauksesi
Total: 
Nimi
Sähköpostiosoite
Matkapuhelinnumero
Kaupunki
Toimitustiedot
  • Osoite
  • Postinumero
  • Huomautus kuljettajalle (valinnainen), esim. Ovikoodi #
Valitse seuraava toimituspäivä
Huom! Tilauksen on oltava tehtynä klo 10:00 mennessä, kaksi päivää ennen toimitusta. Maanantain toimitukset tulee olla tilattuna viimeistään lauantaina klo 10:00. Keskiviikkon toimitukset tulee olla tilattuna viimeistään maanantaina klo 10:00.
Onko sinulla mitään ruoka-aineallergioita?
Haluatko palauttaa käytetyt ruokailuastiasi kuljettajallemme?
Huomautus! Mahdollinen vain 5 päivän tai 20 päivän tilauksille.
Alennuskoodi
By clicking on the button, you consent to the processing of personal data and agree to our privacy policy