Tilauksesi
Ostoskorisi on tyhjä Takaisin luetteloon

Most Frequently Asked Questions

Ruokamieltymykset
Voiko terveellinen ruokavalio olla herkullista?

Yksi GrowFitin tärkeimmistä tavoitteista on näyttää, että hyvin valmistettu terveellinen ruoka voi myös maistua hyvältä. Sinulle ei tule tunnetta, että olet laihduttamassa ja rajoitat itseäsi mauttomalla ruoalla. Ruokalistallamme on muunmuassa erilaisia jälkiruokia, hampurilaisia ja pasta-annoksia.

Voinko lämmittää ateriat mikroaaltouunissa?

Ruoka-astiamme on suunniteltu käytettäväksi mikroaaltouunissa. Poista vain kalvo ja aseta astia mikroaaltouuniin muutamaksi minuutiksi.

Käytättekö sokeria ruuan valmistuksessa?

Ei, emme käytä sokeria. Käytämme vain luonnollisia makeutusaineita, kuten agavea ja hunajaa.

Onko ruokalistalla jälkiruokia?

Kaikki haluavat joskus syödä jotain makeaa. Ateriapakettimme sisältää erilaisia jälkiruokia, muffinsseja, kakkuja ja piirakoita.

Toimitus ja maksu
Kuinka valitsen toimituspäivän?

Kun teet tilauksen, voit valita toimituspäiväsi helposti kalenterista. Huomautus: voit valita tilauspäiväksi sunnuntain tai maanantain ja seuraavan toimituksen joko tiistaille tai keskiviikolle.

Miten maksan tilaukseni?

Voit maksaa tilauksen useilla tavoilla, kuten credit- ja debit-kortilla tai Apple Paylla verkkosivujemma kautta.

Miten toimitatte GrowFit-tilaukseni?

Meillä on kaksi mahdollista toimitusvaihtoehtoa: aamulla (maanantai ja keskiviikkoaamu klo 07:00-11:00) ja iltapäivä (sunnuntai ja tiistai klo 16:00-21:00). Voit valita aikatauluusi sopivan vaihtoehdon.

Haluan, että jääkaappini on aina täynnä. Kuinka GrowFit voi auttaa minua tässä?

Jääkaappisi täyttyy terveellisistä ja maukkaista aterioista. Sinun ei tarvitse miettiä joka päivä: "Mitä minä syön?" Vastaus on yksinkertainen - valitse GrowFit!

Pitääkö minun ostaa kaupasta lisukkeet tai pestä astiat GrowFitillä?

GrowFit tarjoaa kaikki ateriat, joita tarvitset tavoitteesi saavuttamiseksi. Et tarvitse mitään muuta lisukkeita aterioiden lisäksi. Kuriirimme toimittavat tilauksesi tasapainoiset ja monipuoliset ateriat kertakäyttöisissä astioissa, jolloin sinulla ei ole likaisia astioita pestäväksi. Tämän ansiosta voit käyttää aikaasi muihin tärkeimpiin asioihin ja keskittyä muuhun kun kaupassa käyntiin, aterioiden valmistukseen ja tiskaamiseen.

Kuinka tilaan tai jatkan tilaustani GrowFitissä?

Tilausprosessi on hyvin yksinkertainen ja suoraviivainen. Voit liittyä täyttämällä lomakkeen verkkosivuillamme. Jos kohtaat ongelmia, voimme auttaa sinua puhelimitse tai sosiaalisen median kanavien kautta. Kun tilauksesi lähestyy päättymispäivää, ilmoitamme sinulle siitä etukäteen.

Ruokalista
Kuinka paljon säästäisin aikaa Growfitin avulla?

Vapautat keskimäärin 10-12h aikaa itsellesi Growfitin avulla. Sinun ei tarvitse viettää aikaa ruokakaupoissa tai makroravintolaskelmien kanssa (proteiinit, rasvat, hiilihydraatit) voidaksesi syödä terveellisesti. Sinun ei tarvitse myöskään suunnitella aterioita tai tiskata kokkauksen jälkeen. Tämä koko prosessi vie keskimäärin n. 10-12 tuntia viikossa.

Voinko muuttaa aterioiden järjestystä päivän aikana?

Ateriasuunnitelmat tekee ravitsemusterapeuttimme, emmekä suosittele annosten järjestyksen muuttamista, sillä se voi vaikuttaa edistymiseen. Annosten tietyllä järjestyksellä on yksinkertainen logiikka taustalla. Aamuisin kehomme tarvitsee suuremman määrän hiilihydraatteja ja tämän tarpeen määrä laskee iltaa kohden.

Voinko keskeyttää tilaukseni?

Kyllä voit. Voit jäädyttää tilauksesi henkilökohtaisella tililläsi.

Bonuspisteet
Miten voin käyttää bonuspisteitäni?

Voit käyttää bonuspisteitäsi maksamalla niillä tilauksestasi osan tai koko tilauksesi. Yksi bonuspiste on 1€ arvoinen.

Mistä löydän suosittelulinkin ja miksi tarvitsen sitä?

Löydät henkilökohtaisen suosittelulinkkisi omasta Growfit-profiilistasi. Kerrytät bonuspisteitä kun ystäväsi tekee ensimmäisen tilauksen sinun suosittelulinkin kautta.